Lukijan kuva: Rovaniemi säästää?

Leila Koskenmäki

Leila Koskenmäki lähetti kuvan Rovaniemellä Korkalovaaran Hillapolulla olevasta lumen saartamasta linja-autopysäkistä. Pysäkki on ollut jo kaksi päivää tällainen, Koskenmäki kertoo ja ihmettelee, miksi pysäkin katolla on jakkara.

Lähetä lukijan kuva sähköpostitse osoitteeseen toimitus@lapinkansa.fi, Whatsapp-viestillä numeroon 044 794 9806 tai tämän lomakkeen kautta. Lähetettyjä kuvia ja videoita voidaan käyttää uutisoinnin yhteydessä.


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Ei ole kaupungin tilanne kaksinen. Kaikessa muussa säästetään, mutta rahaa pannan vanhoihin Alvar Aallon suunnittelemiin taloihin. Kaupungintalokin kohta tyhjän panttina ja odottelee kymmenien miljoonien remontteja. Henkilökunta levitetty ympäri kaupunkia etupäässä yksityisiin vuokatiloihin. Ei varmaan ihan halpaa sekään. Ja itseasiassa tuosta katujen kunnospidossa on tapahtunut myös tason laskua. Ei auta hyvin puettu kohtelias henkilökunta tai isot ja uudet koneet jos aurauskalusto sopimatonta esimerkiksi asuntokaduille. Pelkällä puskulevyllä ei saada aikaan kunnon jälkeä. Kadut kapenevat niin, että ei mahdu kahta autoa rinnakkain ja talojen liittymät täynnä ladulta puskettua lunta. Kaupunki siis ulkoistanut osan lumitöistä omakotitalojen asukkaille. Pyörätiet monin paikoin auraamatta liian kauan. Ja jos pyörätie on aurattu, on sen jatkeena oleva katu auraamatta. Ei siis ihme jos bussipysäkkien edustatkin on jätetty auraamatta. Muuten kuvassa olleen katoksen edusta oli edelleenkin auraamatta, mutta joku oli käynyt poistamassa tuolin sen katolta. Jotain tehty siis kuitenkin. Kyllä olis kirveellä töitä, mutta ei pä taida olla kaupungilla enään kirveitäkään.

  • Mikael 50

    Täältä Portugalista katsottuna jossa luen sähköistä LK saa. Ainakin huonossa jamassa on Rovaniemen tilanne.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös