Valokuvausyrittäjä laajensi toimialaansa isännöintiin – Torniossa on kova kilpailutilanne

Ville Söderström laajensi toimialaansa isännöintiin.

Jouni Valikainen

Taloasema on suomalainen yrittäjävetoisesti toimiva isännöinnin palveluyritys. Lokakuussa se löysi asiantuntevan isännöitsijän Torniosta, kun Ville Söderström alkoi yrittäjäksi.

Söderström tunnetaan Torniossa valokuvaus- ja kameraliike Foto-Willen yrittäjänä.

–Päätimme vaimoni kanssa laajentaa yrityspuolta isännöinnin puolelle. Tavallaan päätös oli helppo, sillä olen toiminut Jääkärinkatu 10:ssä jo kaksikymmentä vuotta isännöitsijänä. Tunnen Tornion ja tarvittavat verkostot ovat kunnossa.

Söderström on ehtinyt pitää jo yhden asiakastilaisuuden Lappialla. Söderströmin ja Taloaseman muiden edustajien puheita oli kuuntelemassa nelisenkymmentä ihmistä.

–Varsinaisia isännöintisopimuksia taloyhtiöiden kanssa en ole vielä tehnyt, mutta tarjouspyyntöjä on kyllä tullut. Isännöinnissä on Torniossa kova kilpailutilanne, ainakin kovempi kuin valokuvausliikkeissä, Söderström naurahtaa.

Niitä valokuvausliikkeitä Torniossa on kolme.

Taloasemalla on 27 toimipistettä ympäri Suomea. Kemissä ja Rovaniemellä on yksi ja Oulussa kaksi. Söderströmillä on takanaan ison talon edut.

–Saan Taloyhtiöltä apua tarvittaessa lakiasioissa tai teknisissä isännöintipalveluissa. Taloyhtiön hallituksen jäsenet saavat ajantasaista tietoa laadukkaalla palvelulla. Taloyhtiön konsepti tuntui sopivalla minulle ja vaimolleni.

Torniossa perustetaan uusia taloyhtiöitä, mutta suurin osa asiakkaista tulee jo olevissa olevista taloyhtiöistä.

–Taloyhtiöt kilpailuttavat isännöintitoimistoja 3-5 vuoden välein ja tietenkin myös silloin, jos ne eivät saa haluamiaan palveluja. Hintakin voi olla ratkaiseva isännöitsijän valinnassa.

Ville Söderström suorittaa vaimonsa kanssa parasta aikaa isännöinnin ammattitutkintoa Oulun seudun ammattiopistossa. Tutkintopaperit he saavat käsiinsä ensi vuonna.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös