Lounais-Lappi

Toimitusjohtaja Jaakko Rantsi jättää Kemin Sataman

Jaakko Rantsi on johtanut Kemin Satamaa kolme vuotta.

Jaakko Rantsi on johtanut Kemin Satamaa kolme vuotta.

Kemin Satama Oy:tä kolme vuotta johtanut Jaakko Rantsi jättää tehtävänsä yhtiön johdossa kesäkuun lopussa.

– Muutosjohtajana toimineen Rantsin aikana sataman kehitys on ollut positiivista. Yhtiön tuloksen kehitys on ollut huimaa ja myös liikenne on kasvanut hienosti, Kemin Sataman hallituksen puheenjohtaja Jukka Ikäläinen sanoo.

Viimeisen kolmen vuoden aikana satamassa on toteutettu ja aloitettu investointeja reilun kymmenen miljoonan euron edestä.

– Satama elää mielenkiintoisia aikoja Metsä Groupin julkaisemien uutisten myötä. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi alkaa välittömästi. Suurin saappaisiin ei ole helppo astua, Ikäläinen toteaa.

– Hallituksen tuki asioiden eteenpäin viemiseksi on ollut tärkeää ja olen erittäin tyytyväinen saavuttamiimme tuloksiin. Seuraan varmasti jatkossakin mielenkiinnolla Kemin sataman kehitystä, Rantsi sanoo.

Rantsi ei halua kommentoida irtisanoutumistaan enempää. Hän on vielä toukokuun sataman palveluksessa ja lomailee kesäkuun. Kesällä hän muuttaa pois Kemistä perheensä kanssa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös