Tervolan kunniavartiosta puuttuu muutama – ilmoittaudu Heikki Holmalle

Maiju Ylipiessa

Tervolan sankarihaudoille kootaan täksi itsenäisyyspäiväksi ainutlaatuinen kunniavartio. Jokaiselle 109 sankarihaudalle asettuu vartioon sankarivainajan kanssa samanikäinen tervolalainen.

Kunniavartion kokoaminen on edennyt hyvin, ja siitä puuttuu enää 16 henkilöä ikäväleiltä 20–22 ja 30–32. Tervetulleita ovat niin miehet kuin naiset.

Mukaan voi ilmoittautua kirkkoherra Heikki Holmalle numeroon 0504370001. Osallistujat kokoontuvat seurakuntakeskukseen 6.12. klo 9. Itse kunniavartio alkaa klo 9.30 ja kestää maksimissaan tunnin.

Tervolan kunnan ja Tervolan seurakunnan järjestämä kunniavartio on osa virallista Suomi 100 -ohjelmaa, ja samanlaisia kunniavartioita järjestetään ympäri Suomen. Meri-Lapissa kunniavartio on ainoa laatuaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös