Terassikahvila Fresh palvelee nyt asiakkaita Villa Kemi -hostellissa – lukiolaiset työllistyivät kesäyrittäjinä

Nina Susi
Terassikahvila Fresh palvelee nyt asiakkaita Villa Kemi -hostellissa – lukiolaiset työllistyivät kesäyrittäjinä

Janette Korkeamäki (vas.) ja Neea Matikainen työllistivät itsensä reiluksi kuukaudeksi.

Lukiolaiset Janette Korkeamäki ja Neea Matikainen avasivat 2. heinäkuuta Fresh-kahvilan Hostel Villa Kemin terassille Etelärantakadulle. Viimeistä päivää Fresh on avoinna 8. elokuuta.

Nuorten yrittäjien kesätyöidea antaa paikallisillekin nyt tilaisuuden tutustua hostelliin.

–Kiinnostuimme kesäyrittäjyydestä sen jälkeen, kun Juhamatti Konttaniemi oli käynyt esittelemässä mahdollisuutta lyseon lukiossa, kertoo Janette Korkeamäki.

Neea Matikaisen vanhemmat kysyivät Hostel Villa Kemistä, tarvittaisiinko kahvilaa.

–Pääsimme sopimukseen. Olimme Neean kanssa aiemmin pohtineet, että Kemissä olisi hyvä olla saatavilla terveellistä pientä purtavaa. Tarjoamme esimerkiksi smoothieita, fruitieita, salaatteja, täytettyjä croissantteja, vartaita.

Yrittäjien valikoimassa on myös kylmiä ja kuumia juomia sekä jäätelöä. Koska kahvila toimii avoimella terassilla, aukioloajat vaihtelevat sään mukaan.

–Ilmoitamme joka päivä facebookissa ja instagramissa aukiolot.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös