Simon Kiri nöyränä uuteen kauteen – Keskuskoulun liikuntasali on remontissa, joten talvikauden harjoittelupaikat ovat kiven alla

Paavo Veittikoski
Simon Kiri nöyränä uuteen kauteen – Keskuskoulun liikuntasali on remontissa, joten talvikauden harjoittelupaikat ovat kiven alla

Simon Kirin vuoden pelaajat Jussi Kekonen, miehet ja Salla Martimo, naiset.

Paavo Veittikoski

Kasvattajaseura Simon Kirin lähtö uuteen harjoittelukauteen on haasteellinen. Kunnan ehdottomasti tällä hetkellä paras harjoitteluareena, keskuskoulun liikuntasali on remontissa. Nyt jokainen joukkue hakee erikseen edes jonkinlaista harjoittelutilaa.

–Tämä vetää nöyräksi lähinnä sen vuoksi, että mistä tiloja ja euroja löytyy. Tämä on tosi haasteellista, mutta tosiasioille tällä hetkellä emme mahda mitään. Harmillisinta tämä on kaikille 11 joukkueen valmistautumiselle uuteen kauteen, pahoitteli Kirin pesäpallojaoston puheenjohtaja Mikko Kylmälä.

Aseman yläkoulun ruokasali tuppautui ääriään myöten täyteen Kirin pesäpallojaoston kauden päätöstilaisuuteen. Tilaisuudessa palkittiin kesän aikana menestyneet yksilöt ja joukkueet sekä toimihenkilöinä ansioituneet.

Paavo Veittikoski
E-tyttöjen kaksi tasavahvaa joukkuetta yhteiskuvassa

E-tyttöjen kaksi tasavahvaa joukkuetta yhteiskuvassa

Vuoden yhteistyökumppanina palkitun Simon kunnan muistamisen vastaanottanut kunnanjohtaja Vivi Marttila totesi energisen pesisväen vetävän hänet nöyräksi.

–Simon Kiri on yksi merkittävimmistä urheiluseuroista. Lapset ja nuoret ovat meille kunnassakin ykkösasia. Seuraamme tiiviisti kuinka kaikki sarjat ja ympäri Suomea eri leireille osallistuneet simolaiset jaksavat nöyränä edustaa kansallispelimme syövereissä.

–Jos Suomi 100-vuotiaana on arvokas asia, tämä on myös arvokas arvostus. Tämä juhla on mahtavan energinen tilaisuus. Voin vain toivottaa mahtavaa tsemppiä kaikille kiriläisille uuteen harjoituskauteen, totesi selvästi tilaisuudesta liikuttunut Marttila.

Salla Martimo ja Jussi Kekonen seuran parhaat

Pesäpallojaosto valitsi Kirin vuoden naispelaajaksi naisten maakuntasarjassa pelanneen Salla Martimon ja miespelaajaksi miesten suomensarjassa esiintyneen Jussi Kekosen.

Uutta Kirin toimintaan tuo se, että Suomen Pesäpalloliiton tuella seuraan on valittu osa-aikaiseksi junioripäälliköksi Joonas Rajala. Rajala on syntyisin Haapajärveltä, mutta edustanut kaksi edelliskautta Muhoksen Pallo-Salamien ykkössarjajoukkuetta.

Muhoksen luopuessa ykkössarjapaikastaan Rajala hakeutui tehtävään, joka valinta oli Kirille helppo sillä nuoren miehen edesottamukset ykkössarjasta vahvistavat Kirin miesten suomensarjan joukkuetta tulevalla kaudella.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös