Lounais-Lappi

Siistii duunii, uusii tuulii siivousalalla. Kemin puhdistuspalvelualan tapahtumassa mukana yli 15 työnantajaa

INKA SOVERI
Siistii duunii, uusii tuulii siivousalalla. Kemin puhdistuspalvelualan tapahtumassa mukana yli 15 työnantajaa

Puhdistusvälineitä on moneen lähtöön.

Kemin kaupungin työllisyys- ja elinvoimahanke, Ammattiopisto Lappian Oma polku maahanmuuttajalle -hanke ja Meriva järjestävät yhdessä puhdistuspalvelualan rekrytointitapahtuman, jossa tuodaan esille alan työmahdollisuuksia ja tietoa siitä, mitä työ tänä päivänä oikeasti on. Tapahtumassa esittäytyvät alan yritykset ja kouluttajat Kemin kulttuurikeskuksessa tiistaina 17.4. kello 12.00 - 14.30 ja se on avoin kaikille puhdistuspalvelualasta kiinnostuneille. Tapahtuma on oiva tapa tutustua työnantajiin ja työllistyä.

Puhdistuspalveluala tai tutummin siivousala hakee koko ajan työntekijöitä. Työt voivat olla kotisiivousta, laitossiivousta tai teollisuuden prosessipuhdistusta. Töihin liittyy myyttejä eivätkä tämän päivän työtavat tai -välineet ole aina tiedossa. Tapahtumassa esitellään työtehtäviä ja kerrotaan työn vaatimuksista puhdistuspalvelualalla.

Moni työnhakija ei välttämättä hoksaa, mitä töitä on tarjolla ja että puhdistuspalveluala voisi ollakin se oma ala,

joka työllistäisi. Kyse on töistä, joilla on oikeasti merkitystä ympärillä olevaan viihtyvyyteen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Mukaan tilaisuuteen odotetaan tulevaksi yli 15 työnantajaa ja yli 50 kävijää ja työnhakijaa. Tapahtuma on maksuton ja tavoitteena on, että mahdollisimman moni työnantajat ja työnhakijat kohtaisivat ja avoimena oleviin työpaikkoihin löytyisi työntekijä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös