Ratsastustallille uusi omistaja Keminmaassa – iso remontti tulossa

Jussi Saarela
Yrittäjä Tytti Koivusaari huolehtii muun muassa Saimi-hevosen hyvinvoinnista Keminmaan Ratsastuskeskuksessa.

Yrittäjä Tytti Koivusaari huolehtii muun muassa Saimi-hevosen hyvinvoinnista Keminmaan Ratsastuskeskuksessa.

Jussi Saarela

Keminmaan Liedakkalassa vaihtuu ratsastustallin pyörittäjä. Lapin Ratsastuskeskus Oy on myynyt tallin Keminmaan Ratsastuskeskus Oy:lle, joka jatkaa paikan yritystoimintaa. Kauppaan sisältyy rakennusomaisuuden lisäksi myös maata. Ratsastustallin toiminta säilyy lähes ennallaan.

– Pyrimme pitämään tämän laadukkaana yksityistallina. Ainut muutos on, että emme aloita enää ratsastuskoulutoimintaa, Keminmaan Ratsastuskeskuksen yrittäjä Tytti Koivusaari kertoo.

Toisena yrittäjänä toimii Tytti Koivusaaren mies Kai Strand Pettersen. Huhtikuun alussa aloittaneet uudet talliyrittäjät aikovat remontoida tallin perusteellisesti. He hakevat kunnostamiseen Lapin ely-keskuksesta investointitukea. Tallin tiloissa on vuokralla hevostarvikeliike Ratsuvintti.

Maarit Hoskari toimi aikaisemmin tallin yrittäjänä perheensä kanssa. Hänen Lapin Ratsastuskeskus jatkaa edelleen paikassa ratsastustuntien ja valmennuksien pitämistä.

Ratsastusta pitkään harrastaneelle Koivusaarelle ratsastustallin pyörittäminen on sivutyö. Hänen päätyönsä on edelleen parturi-kampaamo Ninan pitäminen Kemin keskustassa.

Keminmaan Ratsastuskeskus vuokraa tallipaikkoja asiakkaiden hevosille ja pitää huolta niistä. Tallissa on tällä hetkellä 21 asiakkaiden hevosta ja yrittäjän kolme omaa hevosta. Asiakkaiden hevosille on yhteensä 28 karsinaa olemassa.

Keminmaan Ratsastuskeskuksessa on töissä kaksi henkilöä ja vielä kolmas on tulossa töihin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös