Jouni Valikainen

Tornion Ralliharrastajat järjestää ensi lauantaina 11.8. rallisprinttikisat Kehäkankaantiellä KTK:n montulla. Kilpailu kantaa nimeä Tornion KTK-rallisprint.

Tornion ralliharrastajat saivat viime kesänä samaiseen rallisprinttikisaan mukaan 70 osallistujaa. Järjestävän seuran Vesa Törmä odottelee, että kuskimäärä nousisi toisena vuotenakin samoihin lukemiin.

Meri-Lapin kuljettajien lisäksi kisaan on jo nyt ilmoittautuneita tullut aina Kokkolaa myöten.

Rallisprintti ajetaan kokonaisuudessaan soralla. Luokkia on kaikkiaan kahdeksantoista. Nopeinta vauhtia pitänevät nelivetoiset noin 300-hevosvoimaiset rallitykit.

Kehäkankaantie lähtee vanhalta Nelostieltä ja menee Laivaniementielle saakka. Yleisölle on varattu parkkitilat ja palvelut aivan kilparadan välittömästä läheisyydestä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös