Lounais-Lappi

PS Kemin kausikorttihaaste etenee kuin juna – 1500 ostolupauksen raja meni rikki

Pentti Vuosaari
PS Kemin kausikorttihaaste etenee kuin juna – 1500 ostolupauksen raja meni rikki

PS Kemin ja RoPS:n väliset ottelut kiinnostavat merilappilaisia katsojia.

Palloseura Kemi Kings vastasi Rovaniemen Palloseuran kausikorttihaasteeseen ja myy ensi kesän kausikortteja 59 eurolla. Ehtona on, että sitoutuneita kausikortin ostajia on 2 000. Kampanja kestää 3.2. saakka.

1 Kuinka hyvin kortteja on mennyt kaupaksi, PS Kemin myyntipäällikkö Jarno Vuorinen?

Maanantai-iltana meni 1500 kortin raja rikki. Tällaiset luvut vetävät suupieliä ylöspäin, sillä kampanjasta on mennyt aikaa vasta noin kolmannes ja kortteja on myyty noin kolme neljäsosaa. Alku oli meillä Rovaniemen Palloseuran tapaan vauhdikas. Tämän jälkeen tilanne hieman rauhoittuu ja sen jälkeen tulee vielä loppukiri. Uskon vahvasti, että saamme myytyä vähintään 2 000 lippua.

2 Kemiläisyhtye Sonata Arctica lähti mukaan kampanjaan. Onko sillä ollut vaikutusta lipunmyyntiin?

Sonata Arctica heitti meille uuden haasteen, kun se lupautui pitämään ilmaiskonsertin kaikille kausikortin lunastaneille. Rajaksi yhtye laittoi 3 000 myytyä korttia. Sekin luku on aivan mahdollista saavuttaa, joten olemme jo alkaneet valmistautua konserttia varten.

3 Mistä saitte kehitettyä kausikortin hinnaksi 59 euroa?

Otimme käyttöön Rovaniemen Palloseuran sapluunan. Hinnan pitää olla niin edullinen, että se herättää kiinnostusta. Lippujen määrällinen myynti ratkaisee lopulta kannattavuuden. Saamme tämän kampanjan avulla täytettyä lipputulobudjetin. Meidän pitää myös valmistautua ottamaan vastaan isompi väkimäärä esimerkiksi oheismyyntiä ajatellen.

4 Onko joku varannut useamman kuin yhden kortin?

On meille saapunut jopa kahdenkymmenen lipun varaajia. Näin suuret määrät menevät lähinnä yritysten käyttöön.

5 Onko kausikortti henkilökohtainen?

Kausikortit ovat nimeämättömiä eli niitä voi käyttää kuka tahansa. Tietenkin haluamme, että kaikki kortit ovat liigapeleissä mahdollisimman hyvällä käytöllä. Haluamme saada katsomot täyteen porukkaa. Se luo tunnelmaa.

Asiakas voi osallistua kausikorttikampanjaan PS Kemin verkkosivuilla www.pskemi.fi, sähköpostitse kausarihaaste@kemikings.fi, PS Kemin toimistolla (Valtakatu 19) tai Cafe Lainessa (Kemin Uimahalli). Kausikorttien määrällä ei ole rajoitusta asiakasta kohden.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös