Lounais-Lappi

Peukutus: Kilpatanssin SM-hopeaa Keminmaahan

Raili Prykäri
Peukutus: Kilpatanssin SM-hopeaa Keminmaahan

Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri.

Keminmaalainen Emilia Prykäri saavutti parinsa Eetu Lämsän kanssa nuorisoluokan latinalaistanssien SM –hopeaa Tampereella viime viikonlopulla pidetyssä kisassa.

–Tavoitteena oli tietysti ykkössija, teimme parhaamme ja yleisö kannusti hienosti. Nyt alkaa valmistautuminen Sotshiin nuorison latinalaistanssien EM kilpailuihin, jonne lähdemme edustamaan Suomea. kertoi pari kilpailun jälkeen.

Pari edustaa oululaista DSC Oulua. Keminmaan Aidaa edustavat Samu Anttila ja Julia Höynälä sijoittuvat champion luokassa sijalle 16. Pari oli tyytyväinen tulokseen, koska eivät ole päässeet harjoittelemaan kuukauteen Samun aloitettua armeijan tammikuun alussa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös