Lounais-Lappi

Pertajärven laavu kutsuu ulkoilijoita

Lähde lauantaina 9.2. koko perheen kanssa ulkoilemaan hiihtäen tai kävellen Pertajärven laavulle.

Lähtö tapahtuu kello 12 Jungon hiihtomaan eli jäähallin parkkipaikalta (Länkimaantie 1). Paluu parkkipaikalle noin kello 15. Hiihtoreitti on opastettu Kemin Ladun johdolla ja sen pituus on 2,9 kilometriä. Kävelyreitti on opastettu kyltein ja kävelymatkan pituus on 2,2 kilometrille. Pienimmille pulkka mukaan.

Perillä odottaa tulet Pertajärven laavulla ja paikalla on ilmainen makkara- ja mehutarjoilu. Kemin Latu opettaa uuden veistotekniikan lumiukkojen rakentamiseen muottien avulla. Paikalle pyritään tekemään mahdollisimman monta lumiukkoa! Laavulla voi kokeilla myös lumikenkäkävelyä ja osallistua erilaisiin ulkopeleihin.

Tulkaa koko perheen kanssa viettämään hauskaa ulkoilupäivää kanssamme!

Tapahtuman järjestää Kemin sivistyspalvelun Liikutetaan Kemiä 2 -hanke yhdessä Kemin Ladun kanssa.

Tapahtuma on maksuton.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös