Merilappilainen Esko Jakku mukana Vuoden Vapaaehtoinen -äänestyksessä – jutussa linkki äänestykseen

Arja Pekkala
Merilappilainen Esko Jakku mukana Vuoden Vapaaehtoinen -äänestyksessä – jutussa linkki äänestykseen

Marja ja Esko Jakku. Eskoa voi äänestää vuoden vapaaehtoiseksi.

Vapaaehtoistyötä edistävä Kansalaisareena etsii Vuoden Vapaaehtoista. Äänestyksessä on mukana myös merilappilainen vapaaehtoistyöntekijä Esko Jakku. Hän on toiminut jo 30 vuoden ajan vapaaehtoisena Länsi-Pohjan AVH-yhdistyksessä. Esko on toiminut yhdistyksen hallituksessa eri tehtävissä koko tuon ajan.

Hän on toiminut liikuntavastaavana 21 vuotta, jolloin hän on vetänyt yhdistyksen boccia- ja liikuntaryhmiä.

Kuka tahansa sai ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa. Ehdokkaiksi nimettiin 69 vapaaehtoista 31:ltä paikkakunnalta.

Äänestys käynnistyi 1.10.2017 ja äänestää voi lokakuun loppuun saakka.

Äänestä suosikkia:

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1379680&SID=047eefb7-4f3f-4470-bb60-95edc6a932fa&dy=806950284

Äänestyksen päätyttyä raati valitsee palkittavan kymmenen eniten yleisöääniä saaneen ehdokkaan joukosta. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan 2.12.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös