Lounais-Lappi

Menotärppi: Kaakamossa esillä vanhoja ajoneuvoja

Petri Ruokamo
Menotärppi: Kaakamossa esillä vanhoja ajoneuvoja

Kaakamossa on esillä vanhoja autoja.

Tornio Classic Cars Club ry järjestää kolmatta kertaa harrasteajoneuvojen kokoontumisen Kaakamon vanhan kyläkoulun kentällä ja piha-alueella lauantaina 11.8. kello 14 alkaen.

Esillä on vanhoja autoja Suomesta ja Ruotsista. Ohjelmassa on leikkimielisiä kilpailuja, live-musiikkia ja auton moottorin hajoitusta.

Aikuisten iltabileet alkavat kello 21 ja tällöin uudelta ulkolavalta eli Sakke-areenalta rokkia tulee kahden bändin voimin. BlueShuffle ja Stargate takaavat meiningin aina puolilleöin. Vuorokauden vaihtuessa livemusa jatkuu Napakympissä, jossa lavalle astelee Time Killers.

Tornio Classic Cars Club ry on Torniossa toimiva harrasteajoneuvoyhdistys. Se on toiminut vuodesta 1989. Jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 30 henkeä. Yhdistys järjestää tapahtumia ja kesäisin yhteisiä ajeluita harrastajien kesken.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös