Melkein kaikki Lapin kirjastot kiinni 19.–25.3.

Emma Taipale/Arkisto
Melkein kaikki Lapin kirjastot kiinni 19.–25.3.

Kemin kirjaston lehtilukusali on avoinna katkonkin ajan.

Teija Laurinolli

Kirjastojärjestelmän päivitys sulkee Lapin kirjastot viikolla 12 eli 19.–25. maaliskuuta. Lehtisalit ovat kuitenkin avoinna Kemissä, Keminmaassa, Torniossa ja Ylitorniolla.

Aineistoja ei voi tuolloin lainata, uusia, varata tai noutaa.

Tarkemmat tiedot kunkin kirjaston poikkeusaukioloista löytyvät kirjastojen nettisivuilta sekä verkkokirjastosta osoitteesta lapinkirjasto.fi.

Kiinniolon aikana Koha-kirjastojärjestelmä päivitetään uuteen versioon. Tämä parantaa muun muassa asiakaspalvelua häirinnyttä hitausongelmaa.

Uusi versio mahdollistaa myös Lapin siirtymisen kansalliseen Finna-verkkopalveluun, joka korvaa tulevaisuudessa maakunnan nykyiset verkkopalvelut.

Päivitys on nyt poikkeuksellisen työläs. Vastaisuudessa päivitykset eivät vaadi kirjastojen pitkää kiinnioloa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös