Lounais.Lappi

Maistuu varmasti sinullekin

Maistuu varmasti
sinullekin
Jouni Valikainen

Kukapa ei pitäisi grilliruuasta? Henkilökohtaisesti olen harvoin joutunut pettymään grilliruuan laatuun. Huomattavasti useammin on jäänyt huono mieli ravintolaruuasta. Ainakin kun ottaa huomioon hinta/laatusuhteen.

Grilliruokaa monet pitävät epäterveellisenä. Onhan siinä tietenkin riittävästi kaloreita, mutta minkä vuoksi kokojyväsämpylä ja paistijauhelihasta tehty pihvi muuttuvat epäterveelliseksi ateriaksi, kun ne pistetään päällekkäin ja väliin salaattia?

Ensimmäiset grillimuistoni tulevat mieleen Täikönpuistossa sijainneesta Laakson grillistä. Kaverini kanssa kävimme useamman kerran syömässä siellä höyrymakkaroita. Ensimmäisenä kysyimme, onko haljenneita makkaroita tarjolla. Yleensä oli ja niitä sai puoleen hintaan. "Höre" itsetehdyllä sinapilla oli herkkua.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Grilliruoka muuttuu epäterveelliseksi yleensä viimeistään siinä vaiheessa, kun se paistetaan siinä eltaantuneessa kasvirasvassa, ja ranskalaiset vieläpä uppopaistetaan tuossa samassa jäteöljyssä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös