Lounais-Lappi

Lounais-Lappi ja Lapin Kansa muuttavat Kemissä Valtakadulle

Fali Pekka
Lounais-Lapin ja Lapin Kansan Kemin toimisto muuttaa Valtakadulle.

Lounais-Lapin ja Lapin Kansan Kemin toimisto muuttaa Valtakadulle.

Taina Nuutinen-Kallio

Lounais-Lapin ja Lapin Kansan yhteinen Kemin toimisto muuttaa tulevalla viikolla Sairaalakadun toimitiloista osoitteeseen Valtakatu 10. Uusi tila sijaitsee keskeisellä, loistavalla paikalla kävelykadulla.

Lounais-Lapin tilat ovat sijainneet Valtakadulla jo aiemminkin. Yrityskauppojen myötä Lounais-Lappi muutti muutama vuosi sitten samaan taloon silloisen Pohjolan Sanomat -maakuntalehden kanssa.¨

Muuton jälkeen annamme lukijoillemme tarpeettomiksi jääneitä tavaroita, kuten kirjoja, astioita, toimistotarvikkeita ja niin edelleen.

Tavaroita voi tulla hakemaan tiistaina 27.8. kello 10–14 välisenä aikana vanhoista Sairaalakatu 2:n toimitiloista.

Myöhemmin syksyllä pidämme asiakkaillemme avoimen ovien päivän uusissa toimitiloissa Valtakadulla.

Lounais-Lapin ja Lapin Kansan yhteinen asiakaspalvelu (esim. lukijailmoitukset) on avoinna jatkossakin Kemissä tiistaisin ja torstaisin ja Torniossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Kemissä asiakaspalvelu toimii ensi viikolla tiistaina 20.8. vanhassa Sairaalakadun osoitteessa, mutta jo torstaina 22.8. uusissa tiloissa Valtakatu 10:ssä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös