Jouni Valikainen

Palsatech Oy on solminut yhteistyösopimuksen Kemin Lämäreiden 2008 syntyneiden poikien jääkiekkojoukkueen kanssa. Palsatech haluaa olla tukemassa kemiläisten lasten jääkiekkoharrastusta ja pelireissuja.

 –Olen itsekin urheiluihmisiä ja tiedän kuinka hienon perustan liikunnallinen lapsuus luo elämälle. Olemme olleet mukana yhden juniorijoukkueen toiminnassa jokaisella paikkakunnalla, jossa meillä on toimintaa, kertoo Palsatechin toimitusjohtaja Mika Alasuutari.

 Kemin Lämäreiden missio on kasvattaa ja ohjata lapsia ja nuoria saavuttamaan terveet elämäntavat, luomaan sosiaalisia suhteita ja liikkumaan sekä kilpailemaan rehdisti ja reilusti. Seuran visiona on olla tunnettu ja merkittävin jääurheilun kasvattajaseura sekä terveysliikuntapalveluiden tarjoaja Meri-Lapin alueella.

 Palsatech Oy on viisi vuotta sitten perustettu geopalveluyritys, joka tarjoaa tutkimus- ja urakointipalveluja malminetsinnän, kaivostoiminnan sekä infrarakentamisen tarpeisiin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös