Lounais-Lappi

Koululaisten teitä turvataan tempauksella ­– kemiläis- ja torniolaiskoulujen lähelle jalkautuu liikenteenvalvojia

Jouni Porsanger
Koulut alkavat ensi viikolla.

Koulut alkavat ensi viikolla.

Turvallinen suojatie -tempauksessa Lähitapiolan henkilökunta, SPR, Liikenneturva ja WoVo jalkautuvat lappilaisten koulujen lähistöllä oleville suojateille ja vaarallisille risteysalueille. Noin kuusikymmentä henkilöä ohjaa pieniä koululaisia ylittämään teitä turvallisesti ensi viikon keskiviikkona ja torstaina.

Kemissä ”elämänturvaajat” ovat sijoittuneet Kivikon ja Sauvosaaren koulujen lähtettyville, Torniossa Kivirannalle.

– Turvallinen koulutie kuuluu kaikille koululaisille. Autoilijoiden ja muiden tiellä liikkujien on syytä kiinnittää erityistä huomiota koululaisiin, jotta koulumatka sujuisi hyvin. Elämänturvayhtiönä haluamme osaltamme olla varmistamassa, että koululaiset pääsevät kouluun turvallisesti, LähiTapiola Lapin toimitusjohtaja Kari Salmela kommentoi kampanjaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös