Lounais-Lappi

Kemin uimahallin laajennusosa otettiin käyttöön tänään

Nina Susi
Kemin uimahallin laajennusosa on nyt taas asiakkaiden käytössä.

Kemin uimahallin laajennusosa on nyt taas asiakkaiden käytössä.

Jussi Saarela

Katon ongelmien takia kokonaan hetken suljettuna olleen Kemin uimahallin laajennusosa eli niin sanottu uusi puoli aukesi yleisölle tänään maanantaina kello 12 lähtien. Sisälle pääsee väliaikaisesta sisäänkäynnistä, joka ei ole esteetön. Reitti kulkee urheilukentän puoleisen oven ja portaikon kautta lippukassalle.

Aulatilat, kahvio ja opetusallas saadaan käyttöön myöhemmin joulukuussa.

Tällä viikolla uimahalli on auki maanantaina kello 20.30 asti, tiistaina kello 7–20.30, keskiviikkona kello 7–17.30 (kassa ja kuntosali kello 17 asti), perjantaina kello 7–20.30, lauantaina kello 12–16.30 (kassa ja kuntosali kello 9–16) ja sunnuntaina kello 9–16.30 (kassa ja kuntosali kello 9-16). Torstaina halli on suljettu itsenäisyyspäivän vuoksi.

Ohjatun vesiliikunnan aikataulut ja seurojen ratavaraukset löytyvät uimahallin nettisivuilta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös