Lounais-lappi

Kemin keskusta nopeuttaisi infrahankkeita

Kemin keskustalaiset vaativat vuosikokouksessaan Kemille tärkeiden infrahankkeiden jouduttamista. 

Sataman väylän syventäminen on elinehto satamien kilpailussa menestymiselle. Oulun sataman väylää syvennetään ja kilpailu kiristyy entisestään.

Rahan riittäminen nelostien ohituskaistojen rakentamiseen huolestuttaa, koska painopiste nelostien parantamisessa on Oulun suunnalla. Kuitenkin liikenteen pahimmat vaaratilanteet ja vakavat onnettomuudet tapahtuvat Simon ja Kemin alueella.

Rautatien alitus Kemin asemalla olisi keskustalaistenmielestä saatava kuntoon. Matkailuun satsattaessa myös liikenteen pitää sujua turvallisesti ja joustavasti.

Keskustan Kemin kunnallisjärjestö esittää piirikokoukselle Raimo Keskikallion, Tuire Kourulan, Jenni Lammasaaren, Juha Taanilan ja Eero Tuokilan asettamista maakuntavaaliehdokkaiksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös