Lounais-Lappi

Kalotin vahvimmat kisaavat Kaakamossa

Kalotin vahvimmat kisaavat Kaakamossa
Jouni Valikainen

Ketkä saavat tänä vuonna kantaakseen Kalotin vahvimman titteliä? Sehän selviää Kaakamon Napakympissä 14.7. kello 14 alkavassa kilpailussa.

Tällä kertaa kisa toimii myös nimellä Suomen voimakkain alle 90 kilon ja 105 kilon-sarjoissa.

Järjestyksessään kymmenes Kalotin vahvin kilpailu on avoin vahvin mies kilpailu, johon voi osallistua aivan kuka vain liitoista tai sopimuksista välittämättä. Kilpailija eri kuitenkaan saa olla minkään liiton asettamassa kilpailukiellossa. Myös punnitus pitää läpäistä ennen kilpailua.

Odotettavissa on kovatasoinen kisa, sillä ilmoittautuneita on yli kaksikymmentä ja molempien sarjojen suomen huiput ovat tulossa paikalle. Kalotin vahvin tuleekin olemaan osallistujamäärältään yksi Suomen suurimmista vahvin mies kisoista tänä vuonna.

Myös paikalliset Kemi-Tornio-alueen voimamiehet ovat ottaneet kilpailun omakseen ja paikallisia kisaajia onkin tulossa mukaan puolen kymmentä.

Lajeiksi ovat tänä vuonna valikoituneet autonveto, punnerrusyhdistelmä, kantoyhdistelmä, tynnyrinheitto, kivennosto ja autonperän maastaveto.

Viime kesänä Kalotin vahvin kisa kisattiin Kemissä. Tuolloin 105 kilon sarjan ykköseksi voimaili hämeenlinnalainen Jukka Järvinen ja 90-kiloisten sarjan voitti torniolainen Raimo Pikkuhookana. Molemmat ovat ilmoittautuneet myös tämän vuoden kisaan mukaan.

Kilpailun järjestää Tornion Voimanosto Team -94 ry. Kilpailu on ilmainen niin kisaajille kuin katsojillekin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös