Lounais-Lappi

Ehdota Pro Kemi -tunnustuksen saajaa

Kemin kaupunki palkitsee 50 vuoden olemassaolonsa kunniaksi kemiläisiä tai kemiläissyntyisiä henkilöitä/yhdistyksiä/järjestöjä, jotka ovat toimineet ansiokkaasti Kemin ja kemiläisyyden hyväksi.

Aikaisemmin tämän palkinnon ovat saaneet Leea Tiihonen-Pellegrino, Antti Palo, Kemiläisten Praati, Maija Rask, Jari Vilén, Jouko ja Ulla Uusitalo, Esko Finström, Risto Mononen, Ossi ja Elsi Liiten.

Haemme henkilöä/yhdistystä/järjestöä, joka on toiminnallaan edistänyt Kemiä ja kemiläisyyttä ja toiminut aktiivisesti esimerkiksi järjestötoiminnassa. Ehdotettava henkilö ei voi enää olla mukana aktiivisesti päivän politiikassa.

Ehdotuksen voi jättää perusteluineen 15.2. mennessä lomakkeella, joka löytyy kaupungin nettisivuilta. Palkinnot luovutetaan saajille 4.3. kaupunginvaltuuston juhlakokouksessa. Ehdotusten tehneiden kesken arvotaan pieniä yllätyspalkintoja.

Lisätietoja asiasta antaa tarvittaessa kansliajohtaja Jukka Vilén, puh. (016) 259 203, sähköposti: jukka.vilen(at)kemi.fi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös