Yksi mies työllisti poliisia urakalla Rovaniemellä - aiheutti putkassa myös vesivahingon

VESA JOENSUU

Milla Sallinen

Yksi mies työllisti urakalla Rovaniemen poliisia sunnuntain vastaisena yönä.

Mies aiheutti toiminnallaan kolme erillistä rikosilmoitusta. Miehen epäillään vahingoittaneen alkuyöstä ravintolan pihalla ollutta autoa. Myöhemmin yöllä mies oli mukana ravintolan pihalla tapahtuneessa pahoinpitelyssä, jossa oli useampia osallisia. Samalla hän vastusti järjestysmiestä.

Mies tuotiin Rovaniemen poliisivankilaan, mutta meno ei kuitenkaan putkassakaan rauhoittunut. Hän hajotti paikkoja saaden aikaan vesivahingon jota hoitamaan pyydettiin yöllä myös pelastuslaitosta.

Miestä odottaa kuulustelut sekä jonkinasteiset korvausvaatimukset.


Kommentit (10)

  • Nimetön

    Helppo sanoa että tämmöiset ihmiset kuuluvat hoitoon tms. Tekeekö se teistä jotenkin ylempiarvoisia ? Mahdat olla hyvä ihminen ja virheetön kun maallikkona esitä hoitoonohjauksia .
    Useinkaan asiat eivät ole niin kuten ne uutisoidaan .

  • Nimetön

    Kyllä se on asiakkaan vika jos paikkoja rikkoo. Ei voi kaikkia tehdä että niitä ei saisi rikki, kaikki saadaan rikki jos alkaa riehumaan. Vahingossa ne ei hajoa.Tälläisille sekopäille pitäisi antaa viinan ja päihteiden kielto aliksi puolivuotta jos homma toistuu niin vuosi ja jos rikkoo kieltoa passitetaan hoitoon jne. Itä naapurissa lähtee kerrasta Siperiaan, siinä jää viina ja päihteet. Hoito tulee kylkiäisinä

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös