Podcast

Viikkoraati: Miksi juttu hirvenlihojen verotuksesta aiheutti äläkän?

Viikon kiinnostavimmat -podcast on nyt Viikkoraati. Lähetyksessä uutuutena kuulijakysymykset ja viikon kymmenen kärki. Viikon vieras laukoo tiukkaa tekstiä PS Kemistä.

Lapin Kansan Viikkoraadin uusin osa ilmestyy aina perjantaisin.

Lapin Kansan Viikkoraadin uusin osa ilmestyy aina perjantaisin.

Anne Torvinen

Lapin Kansan Viikkoraati jatkuu nyt viidennellä osalla. Ohjelman löytää nyt myös Spotifystä

Kuuntele uusin lähetys tästä:

Lähetyksen nimi on nyt siis Viikkoraati, ja sisältöäkin on uudistettu: luvassa on koko viikon luetuimmat jutut -lista ja vastauksia kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Verkkotoimituksen toimittaja Anne Torvinen ja tuottaja Eero Leppänen raatailevat tällä kertaa muun muassa verotuksesta. Miksi hirvenlihojen verotukseen liittyvä juttu veti verkossa kuin häkä ja miksi siitä nousi äläkkä? Mitä digijulkaisujen arvonlisäveron laskeminen merkitsee? Syksyn ensimmäisen kunnon lumimyräkän ansiosta myös säästä puhutaan jälleen.

Lisäksi kaksikko vinkkaa mielenkiintoisesta jutusta, joka on luettavissa lapinkansa.fi-sivustolla lauantaina – siihen liittyy ainakin radio ja äärivasemmisto.

Viikkoraadin vieraana on toimittaja Markku Saukko, jolta kysellään lappilaisen jalkapalloilun tilasta. Miten käy RoPSin mitalitavoitteen? Entä miksi PS Kemille kävi niin surkeasti. Saukko ei säästele sanojaan.

Lähetä palautetta Viikkoraadille: eero.leppanen@lapinkansa.fi.

Podcastit ovat uutta Lapin Kansan verkkosivuilla. Ne ovat äänitteitä, jotka saat kuulumaan käyttämällä jutun alussa tai alla olevaa soitinta. Tästä löydät myös kaikki aiemmat ohjelmamme:

Viikkoraati löytyy myös Spotifystä

Viikkoraati löytyy myös Itunesista

Kolumni: Nyt pitää pitää ääntä, oletko jo kuunnellut sanomalehteä?

Jos saat metsästysseuralta maanvuokran hirvenlihana, muista ilmoittaa se verotuksessa

Hirvenlihaa annetaan yleensä epävirallisena maanvuokrana – Verohallinnon ylitarkastaja: "Ei aiheuta toimenpiteitä"

Sopu EU:ssa – digilehtien arvonlisävero voidaan laskea samalle tasolle kuin painettujen

Nyt se alkoi: Rovaniemellä sataa lunta – "Ei minulla ollut tietoa ollenkaan"

Ensilumi aiheuttaa vaaraa liikenteeseen, Lapissa jo muutamia ulosajoja ja peltikolareita – "Ranuantie on nyt kuin luistinrata"

Uusintajuttu: 50 vuotta sitten Lapissa oli lehti puussa, lumi maassa ja järvet jäässä – Syksyn 1968 pakkas- ja lumiennätykset ovat säilyneet näihin päiviin

Lapissa sataa perjantaina jopa 10 senttiä lunta – ajokeli muuttuu liukkaaksi


Kommentit (4)

 • Ikiliikkuja

  ”Jalkapallo podcast ei ehdi enää tälle kaudelle”. Miten mahtaa olla jääkiekko podcast? Rokin peleissä ylletään lähes Rops:n yleisömääriin, joten miten mahtaa olla tämän kanssa, kausi on vasta alussa. Toivottavasti pääsemme kuulemaan Rokinkin kuulumisia samaan tapaan.

  Verkkotuottaja Eero Leppänen

  Tästä oli jo puhetta edellisessä lähetyksessä. Katsotaan!

 • Nimetön

  Seuraavaan Viikkoraatiin sitten kunnollisempi mikitys. Ratkaisuja on. Yksinkertaisimmillaan vaikka kravattimikit jokaiselle keskustelijalle. Nyt Saukkokin kuulosti siltä, kuin hänen puheensa olisi äänitetty jugurttipurkilla.

  Vlogien ja podcastien ensimmäisiä ohjeita on, että äänet kuntoon. Se on tärkeimpiä kuulijakokemukseen vaikuttavia seikkoja.

  Hiiteen myös tuo kamala Googlen Audio Librarystä tai mistä lie kaapattu kamala “jingle”. Kaivakaa vaikka se Aki Mikkosen Lapin Kansa -biisi jostain.

  Verkkotuottaja Eero Leppänen

  Kiitos palautteestasi. Taisit olla sinä kun keksit myös uuden nimemme. Kiitos siitäkin! Kuten Viikkoraadissamme jo kerroimme, tekninen kehitys tulee seuraamaan joskus myöhemmin. Rajoitteet on tiedostettu. Saukon haastattelun tekniset puutteet eivät muuten tällä kertaa johtuneet niinkään välineistä vaan kosketusviasta. Lapin Kansa-biisiä emme tule kaivamaan jingleksi. Näillä mennään sano mummo lumessa! -Eero Leppänen, verkkotuottaja.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös