Rovaniemi

Venejoen kota paloi maan tasalle Rovaniemellä – palo syttyi vahingossa

Terhi Vanha
Venejoen kota paloi maan tasalle Rovaniemellä – palo syttyi vahingossa

Alakemijoen VPK kävi palopaikalla, mutta kota ei enää ollut pelastettavissa.

Niina Niemelä

Venejoen kota Rovaniemellä on palanut maan tasalle. Kota syttyi palamaan varhain sunnuntaina. Paikalle meni Alakemijoen VPK, joka on vapaaehtoisvoimin toimiva palokunta. Kota ei enää ollut pelastettavissa.

Kodassa oli tulipalon syttyessä kaksi henkilöä, jotka pääsivät ulos kodasta omin avuin. He eivät loukkaantuneet. Tulipalo sai alkunsa ilmeisesti vahingossa.

Venejoen kota sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta etelään Venejoen varrella. Kota oli hirsirakenteinen ja aivan joen varrella.

Terhi Vanha
Kodasta jäi jäljelle vain hiiltyneet rauniot.

Kodasta jäi jäljelle vain hiiltyneet rauniot.


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Kannattaako syytellä, kun ei tiedä, että pelastuneet olivat todellisessa hädässä ja Luojalle kiitos, että eivät menehtyneet! Pelastuneet eivät ehtineet kerätä tavaroitaan, ulos sukkasillaan ilman takkia. Toisella oli onneksi puhelin taskussa, jolla sai hälytettyä apua.

  • Wihtor vieter kinttu

    Laitekeepa kuva lehteen polttajasta

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös