Vain Lapin Kansan sivuilla: Dokumenttielokuvan "Taiteilijana Lapissa" ensi-ilta – katso elokuva tästä

Lapin Kansan lukijoilla on ainutlaatuinen tilaisuus katsoa tämä dokumenttielokuva sivullamme. Elokuvan kerto on 13 minuuttia.

Vain Lapin Kansan sivuilla: Dokumenttielokuvan "Taiteilijana Lapissa" ensi-ilta – katso elokuva tästä

Elokuvan yksi haastateltavista on Lentävän Poron Teatterin taiteellinen johtaja Jussi Jokinen

Eero Leppänen

Elokuvassa kolme lappilaista taiteilijaa pohtii heidän työskentelynsä erityispiirteitä Lapissa.

Taiteen tekeminen Lapissa on kaikkea muuta kuin gallerianavajaisia ja taiteilijarientoja.

Millaisessa ympäristössä taidetta tehdään Lapissa ja voiko siitä olla elannoksi?

Kuvanveistäjät Risto Immonen ja Essi Korva sekä Lentävän Poron Teatterin taiteellinen johtaja Jussi Jokinen kertovat omasta työstään ja heitä eteenpäin ajavista asioista.

 

Ohjaajasta

Antti Raatikainen on Rovaniemeläinen valo- ja elokuvantekijä. Hän on toiminut freelancer-valokuvaajana vuodesta 2008 ja ohjannut sekä lyhyitä dokumenttielokuvia että fiktiota.

Raatikainen on kuvajournalistisella urallaan palkittu vuoden 2010 parhaasta kuvareportaasista ja 2011 parhaasta urheilukuvasta. Lyhytelokuva Anneli (2015) valittiin 2016 Tromssan kansainvälisen elokuvafestivaalin ohjelmistoon.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös