Ulosajo Tervolassa – kuljettaja väisti poroa pellolle, loukkaantui lievästi

Auto vaurioitui onnettomuudessa.

Jouni Porsanger
Onnettomuuspaikka oli Paakkolan risteyksen vieressä.

Onnettomuuspaikka oli Paakkolan risteyksen vieressä.

Tervolassa sattui ulosajo lauantaiaamuna yhdeksän aikaan.

Lapin pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Ilkka Koskelan mukaan onnettomuuspaikka oli Paakkolan risteyksen vieressä.

– Kuljettaja oli ilmeisesti väistänyt poroa ja ajanut pellolle. Kuljettaja loukkaantui lievästi ja hänet vietiin jatkotutkimuksiin.

Autossa oli vain kuljettaja. Porolle ei palomestarin tietojen mukaan käynyt kuinkaan.

– Autossa laukesi turvatyynyt, joka tarkoittaa yleensä, että se viedään lunastukseen. Tyynyjen uudelleenlataaminen tulee niin kalliiksi.

Onnettomuudesta ei aiheutunut muuta haittaa liikenteelle.

Juttua korjattu 10.8. 12.05: Paikka korjattu.


Kommentit (4)

  • Jysse

    Koira kulkee omistajan vastuulla ja vahingot maksaa koiran omistaja. En kyllä väistä koiraa jos se pusikosta juoksee auton eteen eikä kerkeä turvallisesti väistää.

  • Matti 2

    Koskaan ei pidä poroa väistää. Ei koskaan. Siinä voi lähteä autossa olijoita henki. Eri asia, jos tielle on eksynyt Koira. Sitä pitää väistää kaikin mahdollisin keinoin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös