Ulkomaalaista lumilautailijanaista etsittiin Ylläksellä - nainen unohti ilmoittaa löytäneensä jo mökilleen

Vesa Joensuu
Ulkomaalaista lumilautailijanaista etsittiin Ylläksellä - nainen unohti ilmoittaa löytäneensä jo mökilleen
Milla Sallinen, STT

Ylläksellä eksyneeksi luultu lumilautailija on löytynyt. Lapin poliisilaitoksen mukaan nainen oli löytänyt tiensä lomamökkiin pian hätääntyneen hätäpuhelunsa jälkeen. Hän ei ollut kuitenkaan ilmoittanut pelastumisestaan hätäkeskukseen.

Etsinnät käynnistyivät, kun hätääntynyt ulkomaalainen nainen soitti hätäkeskukseen torstaina iltapäivällä. Hän oli ollut lumilautailemassa ja kertoi eksyneensä lasketteluseurueestaan Ylläksellä. Nainen oli kertonut olevansa eksyksissä jossain hiihtoladulla tai vastaavalla.

Poliisi käynnisti välittömästi etsinnät henkilön löytämiseksi. Naista etsittiin isossa etsintäoperaatiossa kovassa pakkasessa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Turhat etsintätoimet voidaan maksattaa suomalaisellakin, niin miksi sitten ei maksatettaisi ulkomaalaisella?
    Monella heistä on kuitenkin matkavakuutus, joten maksajakin löytyisi.
    Vain turha suomalainen häveliäisyys “mitäköhän ne meistä ajattelevat” estää laskuttamisen.
    Vanha viisaushan on, että tyhmästä päästä kärsii koko kukkaro, joten viranomaisten niukkoja resursseja turhaan kuormittava ihminen maksakoon aiheuttamansa kulut.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös