Liikenne

Ulkomaalainen rekka suistui jälleen ojaan Kilpisjärventiellä

Nina Susi
Ulkomaalainen rekka suistui jälleen ojaan Kilpisjärventiellä
Greta Virranniemi

Rekka ajoi ojaan sunnuntaina Kilpisjärventiellä Kolarin ja Muonion rajalla. Ulosajo tapahtui hieman kello yhtä iltapäivällä.

Kyseessä on ulkomaalainen rekka, kerrotaan Lapin pelastuslaitokselta. Rekka on pyörillään ojan pohjalla, eikä ulosajosta aiheutunut henkilövahinkoja.

Rekasta ei ole nyt haittaa liikenteelle, koska se on ojassa pois tieltä. Häiriöitä voi tulla, kun ajoneuvoa myöhemmin hinataan pois ojasta, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Aiemmin tänään samalla Kilpisjärventiellä nostettiin raskasta ajoneuvoa ojasta Kangosjärven ja Muonion välillä. Tilanne on nyt ohi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös