Kansalaisopiston kellaritiloissa savua Torniossa – syy jäi mysteeriksi

Olli Miettunen

Anne Torvinen

Kansalaisopiston rakennuksen kellaritiloissa Torniossa havaittiin savua tiistaina iltapäivällä. Paikalle Urheilukadulle mennyt pelastuslaitoksen yksikkö ei havainnut tulipaloa. Savun aiheuttaja jäi päivystävän palomestarin mukaan mysteeriksi. Pelastajat tutkivat rakennuksen, mutta mitään ei löytynyt.

Rakennusta vartioidaan keskiviikkoaamuun asti kaiken varalta. Pelastuslaitos pitää mahdollisena, että savua tuli rakennukseen sen ulkopuolelta esimerkiksi ilmastointikanavaa pitkin.

Juttua päivitetty 30.10. klo 15: Hätäkeskuksen ensitiedotteen mukaan oli keskisuuri rakennuspalo, päivitetty uuden tiedotteen pohjalta savuksi kellarissa.

Juttua ja otsikko päivitetty klo 17.22: Savun syy jäi mysteeriksi, rakennusta vartioidaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös