Tornion taposta yhdeksän vuoden tuomio

Torniossa viime syyskuussa puukolla miehen tappanut Hannu Tapani Liuska on tuomittu yhdeksän vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistukseen.

Sari Pelttari-Heikka

Tuttavansa hänen asunnossa Tornion Kivirannalla teräaseella surmannut Liuska tuomittiin Kemi-Tornion käräjäoikeudessa korvaamaan uhrin omaisille korvauksia vajaat 20 000 euroa sekä oikeudenkäyntikulut.

Kahden miehen alkoholin huurruttama illanvietto oli päättynyt tappoon. Oikeuden mukaan tuomittu oli lyönyt uhria yhteensä 16 kertaa eri puolille kehoa. Tuomitulla ei ollut aiempaa rikostaustaa.

Tuomittu ilmoittautui itse poliisille. Hän sai lisäksi tuomion rattijuopumuksesta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös