Tätä kuvaa et nähnyt eilen: Onko tässä kaikkein huikein Saanan valaisu -kuva? "revontulisalama läpi taivaan valaistun Saanan yllä"

Jussi Leinonen
Tätä kuvaa et nähnyt eilen: Onko tässä kaikkein huikein Saanan valaisu -kuva?  "revontulisalama läpi taivaan valaistun Saanan yllä"
Eero Leppänen

Eilinen Saanan valaisu osoittautui huippumenestykseksi. Kaikki elementit asettuivat paikalleen illan aikana ja paikalla olijat saivat todistaa huimaa näytelmää.

Revontulet tulivat myös muutamaksi hetkeksi paikalle ja se kruunasi koko tapahtuman.

Kuvaajamme Jussi Leinonen sai kaapattua upean näyn.

Jussi Leinonen
Jussi Leinonen

Tässä vielä myös timelapse-video eiliseltä:

 


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Onpa pikkuisen paranneltu ja käsitelty kuvaa = muutettu todellisuutta. Olin itse silloin paikan päällä pari vuorokautta nauttimassa Suomen talvesta ja Saanan juhlavalaistuksesta. Kilpiksellä on tällä hetkellä kaamosaika joten keskimmäisen kuvan valomaailma on ihan sairas. Eihän siellä tuollaista voi nähdä. Kuva on ”hienompi” kuin todellisuus – josta itse pidän enemmän! Ylimmäinen kuva vastaa pohjoisen Lapin tämänhetkistä valomaailmaa hyvin. -Lehden artikkelissa mainittiin että avajaisissa oli suomen lisäksi saamen ja norjankieltä. Lisäys: kunnanjohtaja itse piti oman osuutensa myös englanninkielisenä.

  • Aulis Ansalehto

    Mielestäni vuoden uutiskuvien ehdoton ykkönen. Kuvaajalle kiitos, että saimme nauttia näkymästä mekin, jotka emme päässeet paikalle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös