Rovaniemi

Suosiolan kattilahuoneessa syttyi tulipalo – henkilökunnan ripeä ensisammutus pelasti

Jussi Leinonen
Henkilökunta sai palon sammumaan Suosiolan kattilahuoneessa ennen kuin pelastuslaitos ehti paikalle.

Henkilökunta sai palon sammumaan Suosiolan kattilahuoneessa ennen kuin pelastuslaitos ehti paikalle.

Niina Niemelä

Suosiolan voimalaitoksen kattilahuoneessa syttyi tulipalo keskiviikkona iltapäivällä, tiedottaa Napapiirin Energia ja Vesi Oy. Palo sai alkunsa lämpökattilasta sähkökaapelien päälle vuotaneesta kuumasta hiekasta.

Voimalaitoksen henkilökunnan nopean toiminnan ansiosta palo saatiin hallintaan ja sammutettua ennen pelastuslaitoksen saapumista laitokselle.

Hiekan vuoto saatiin hallintaan ja voimalaitoksen henkilökunta kiersi kattilahuoneen kerrokset pelastajien kanssa.

Suosiolan henkilöstö selvittää korjaustoimien laajuutta ja menetelmiä. Tulipalolla ei Neven mukaan ole vaikutuksia lämmön toimitukseen asiakkaille.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös