Suitsukkeen poltto aiheutti palohälytyksen Kemissä – naapuri soitti palokunnalle, kun huoneiston palohälytin alkoi soida

Päivi Arvonen
Suitsukkeen poltto aiheutti palohälytyksen Kemissä – naapuri soitti palokunnalle, kun huoneiston palohälytin alkoi soida

Suitsuke paloi ruukussa.

Niina Niemelä

Ruukussa palanut suitsuke aiheutti hälytyksen rakennuspalosta Kemin Sauvosaarenkadulla maanantaina. Pelastuslaitos sai hälytyksen hieman ennen kello 14 iltapäivällä.

Huoneiston asukas laittoi suitsuketta palamaan ruukkuun. Suitsukkeen haju sai palovaroittimen piippaamaan, ja asukkaan naapuri soitti hätäkeskukseen.

Palovaroitin alkoi soida, kun asukas ei ollut paikalla. Hän oli poistunut asunnosta lähistölle hakemaan ystäväänsä. Asukas ehti palata ennen palokunnan tuloa. Hän ilmoitti, että asunnossa ei ole tulipaloa.


Kommentit (1)

  • O. Perpo

    Etelä-Suomessa maahan ilman passeja tulleet ovat ratkaisseet ongelman poistamalla hälyttymet käytöstä. Parin kuukauden välein palaa asunto heidän toimestaan, mutta eipä hätää, kunta auttaa uuden ehomman saannissa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös