Sorsapoikue joutui pinteeseen Ranualla – pelastuslaitos auttoi poikaset ulos lietealtaasta

Emosorsa pääsi altaasta omin voimin, mutta paikalle jouduttiin hälyttämään pelastuslaitos auttamaan seitsemän poikasta pois altaasta. Kuvituskuva.

Emosorsa pääsi altaasta omin voimin, mutta paikalle jouduttiin hälyttämään pelastuslaitos auttamaan seitsemän poikasta pois altaasta. Kuvituskuva.

Mirko Siikaluoma

Sorsapoikue joutui pinteeseen päädyttyään lietealtaaseen Ranualla. Emosorsa pääsi altaasta omin voimin, mutta paikalle jouduttiin hälyttämään pelastuslaitos auttamaan seitsemän poikasta pois altaasta. Pelastustilanne oli vielä kesken puoli yhdentoista aikaan.

Lapin pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan vastaavanlaisia tilanteita ei satu välttämättä edes vuosittain. Palomestarin mukaan sorsapoikueita päätyy väärään paikkaan aina silloin tällöin.

Pelastuslaitos sai tiedon eläimen pelastamisesta Ranuan Syötteentiellä varttia vaille kymmenen perjantaiaamuna.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös