Poliisikoira löysi Sodankylässä kadonneen miehen – mies oli löydettäessä kylmissään ja väsynyt, mutta muuten kunnossa

Anssi Jokiranta
Poliisikoirapartio löysi miehen.

Poliisikoirapartio löysi miehen.

Niina Niemelä

Sodankylän Valkkisjärven maastoon kadonnut nuori mies on löytynyt. Hän oli löydettäessä hieman kylmissään ja väsynyt, mutta ei tarvinnut sairaanhoidon apua. Mies toimitettiin mökille lepäämään ja syömään, mikä oli olosuhteisiin nähden riittävä hoito.

Poliisi etsi yön ja keskiviikkopäivän aikana eksynyttä miestä. Etsintään osallistui useita poliisikoiria, poliisin droneja sekä rajavartioston helikoptereita.

Poliisikoiratoiminnassa apua etsintöihin saatiin Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen poliisiasemien poliisikoirilta ja ohjaajilta, jotka olivat alueella muuhun poliisitoimintaan liittyen.

Poliisi pääsi miehen jäljille yleisövihjeen perusteella. Poliisikoirat suorittivat jäljestystä maastossa. Koirapartio havaitsi miehen lopulta lähes 15 kilometrin päässä katoamispaikasta. Rajavartioston helikopteri kävi noutamassa kyytiin haastavassa maastossa olleen miehen ja toimitti hänet lähimmälle tielle, josta mies haettiin mökille.

Poliisi kiittää etsintään osallistuneita ja vihjeiden antajia.

Uutista päivitetty 12.6.2019 klo 15:46: Mies on löytynyt. Uutinen ja otsikko päivitetty kokonaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös