Safarilla ollut moottorikelkkailija törmäsi puuhun Muoniossa – pelastajat hakivat kelkoilla pois maastosta

Jouni Porsanger
Kelkkailija haettiin maastosta moottorikelkoilla. Kuvituskuva.

Kelkkailija haettiin maastosta moottorikelkoilla. Kuvituskuva.

Niina Niemelä

Moottorikelkkasafarilla ollut matkailija törmäsi kelkallaan puuhun ja loukkaantui maanantaina. Onnettomuuden aiheutti ilmeisesti se, että matkailija menetti kelkkansa hallinnan.

Pelastuslaitos sai hälytyksen maastoliikenneonnettomuudesta kello 11.40. He hakivat matkailijan pois maastosta moottorikelkoilla. Maastossa ajoa tuli noin 1,5–2 kilometriä.

– Matkailija sai ensiapua jo maastossa, sillä ensihoito oli pelastuslaitoksen mukana, kertoo Muonion palopäällikkö Pekka Väliheikki.

Matkailija loukkasi törmäyksessä päänsä ja raajoja. Hänet kuljetetaan todennäköisesti helikopterilla jatkohoitoon sairaalaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös