Ruoka

"Ruuassa näkyy aina tekijän kädenjälki" – sodankyläläinen kotitalousopettaja teki ruokakirjan, jonka resepteihin ei tarvita ainuttakaan appelsiinia

Teoksessa on ohje myös kiiskiliemelle, jota presidentti Urho Kekkonen söi aikoinaan Lapin matkalla.

Ruuanlaitto on ollut Riitta Paavilaisen elämän suuri intohimo. Hän tekee mielellään kaiken alusta asti itse.

Ruuanlaitto on ollut Riitta Paavilaisen elämän suuri intohimo. Hän tekee mielellään kaiken alusta asti itse.

Niina Lavia

Kalapottua, poronkieltä, valkosipulihaukea, lappapuuroa ja kampanisua.

Muun muassa näitä herkkuja valmistetaan sodankyläläisen, jo eläkkeellä olevan kotitalousopettajan Riitta Paavilaisen resepteillä täytetyssä ruokakirjassa.

Sodankylän herkut Riitta Paavilaisen…


Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa Lapin Kansan Digi nyt alkaen 9,90 €/kk. Valitse itsellesi sopivin tilaus. Etusi jopa -50 %! Saat rajattoman lukuoikeuden kaikkiin lapinkansa.fi:n sisältöihin, näköislehteen ja uutissovellukseen.


Lue myös