Liikenne

Rekkoja juuttui tielle Pohjois-Norjassa: raskas liikenne ei päässyt Suomesta Norjaan

Sirpa Karjalainen
Rekkoja ei päästetä Suomesta Norjan puolelle Kilpisjärvellä.

Rekkoja ei päästetä Suomesta Norjan puolelle Kilpisjärvellä.

Niina Niemelä

Tie Kilpisjärven tullilta Norjaan suuntaan valtatiellä 21 oli suljettuna raskailta ajoneuvoilta perjantai-iltapäivästä puoleen yöhän saakka..

Syynä sulkemiseen on se, että Norjan puolella oli useita rekkoja jumissa. Henkilöautoliikenne pääsee ajamaan Norjan puolelle.

Tiesulku alkoi kello 17 aikaan Suomen aikaa ja kesti noin puolille öin saakka. Nyt liikenne sujuu tiellä jälleen normaalisti.

Edit: Juttua päivitetty tämän hetkisellä tilanteella 12.1. klo 11.30.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Jos Suomen kieltä katsotaan oikein tarkkaan, niin tuskinpa siellä on on tiesulkua, eli kulun estävää fyysistä estettä, vaan tie on suljettu raskaalta liikenteeltä keliososuhteiden vuoksi.
    Olisiko asia näin?
    Sitä se tekee, kun Lapin lehden tekeminen menee oululaiseen hoitoon.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös