Raskas ajoneuvo ajoi ojaan Vikajärvellä – sulki Nelostien tunneiksi

Eero Poikajärvi
Raskas ajoneuvo ajoi ojaan Vikajärvellä – sulki Nelostien tunneiksi

Onnettomuus tapahtui Vikajärvellä Rovaniemellä tiistaina. Lukijan kuva.

Vesa-Pekka Hiltunen

Raskaan ajoneuvoyhdistelmän nostotyö keskeytti liikenteen Rovaniemen Sodankylän välisellä Nelostiellä tiistaina. Elintarvikekuljetus ajautui ojaan Laaksovaarantien risteyksessä, Vikajärveltä 2,9 kilometriä Sodankylään päin.

Tie oli kokonaan suljettu kolmen ja puolen tunnin ajan ennen kuin henkilöautoliikenne tiellä sallittiin. Kokonaan tilanne oli vasta kello 21 jälkeen.

Kyseessä on jo toinen kerta vuorokauden sisään, kun Nelostie joudutaan sulkemaan Rovaniemen lähellä.

Maanantai-iltana Nelostie oli poikki Tervolan kohdalla noin pari tuntia, kun tiellä alkoi raskaan ajoneuvon nostotyö. Liikenneviraston mukaan ajoneuvo ajautui tieltä maanantaina päivällä.

Lapin pelastuslaitosta tehtävät eivät työllistäneet.

Sen sijaan pelastuslaitos hälytettiin Ounasrinteelle, jossa tapahtui kahden henkilöauton peräänajo tiistaina iltapäivällä. Kolme altistui onnettomuudelle, mutta he selvisivät niskakivuilla.

Päivitetty 13.2. kello 19.31. Liikenneviraston mukaan Nelostie oli maanantaina poikki 15.35–19.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös