Ellinoora Autti

Tiellä 21 sattui liikenneonnettomuus iltapäivällä, kun poro juoksi farmariauton kylkeen. Tapaturma sattui Kolarissa Koivumaantien risteyksen ja Sieppijärven välillä. Onnettomuudessa auton ikkuna rikkoutui, mutta matkustajat eivät loukkaantuneet.

Päivystävän palomestarin mukaan poro jatkoi matkaansa metsään. Poliisi on tehnyt ilmoituksen Paliskunnille.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Jos auto ajaa poron kylkeen, autoilija(vakuutus) maksaa… pitäskö tässä tapauksessa, kun poro törmäsi auton kylkeen, poromiehen maksaa?

  • Nimetön

    Porokolareita tapahtuu vuosittain 3000-4000 (joiden kustannuksiin poromiehet eivät osallistu eurollakaan, vaan heille niistä jopa maksetaan). Mikä teki tästä kolarista niin erityislaatuisen, että se pääsi paikallislehden uutisiin?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös