Pidä tulitikut taskussa, sillä maasto on nyt rutikuivaa – Rovaniemellä kaksi pientä paloa kulotuksesta ja roskien poltosta

Jouni Porsanger
Pidä tulitikut taskussa, sillä maasto on nyt rutikuivaa – Rovaniemellä kaksi pientä paloa kulotuksesta ja roskien poltosta

Rovaniemen palokunta muistuttaa, että maa on nyt kuivaa ja tuli pääsee leviämään maastossa helposti.

Niina Niemelä

Kulottamisesta ja roskien polttamisesta alkoi kaksi pienehköä maastopaloa Rovaniemellä sunnuntaina.

Sipolantiellä paloi noin kaksi aaria maastoa, kun kulotus karkasi hallinnasta ja levisi metsään. Lapin pelastuslaitoksen yksikkö kävi sammuttamassa palon. Palossa ei tullut muita vahinkoja.

Kemintiellä alkoi ruohikkopalo roskien polttamisesta. Sen kävi sammuttamassa Ala-Kemijoen VPK:n yksikkö.

–Maasto on nyt erittäin kuivaa, en polttaisi yhtään mitään, sanoo päivystävä palomestari Tuomas Korhonen.

Lumen alta paljastunut ruohikko on auringon kuivattama ja tuli leviää siinä helposti. Kemintien palossakaan ei tullut muita vahinkoja.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös