Peltiä rytisi Meri-Lapissa keskiviikkona: henkilöauto törmäsi junaan ja rekka suistui ojaan Torniossa

Lennart Holmberg
Peltiä rytisi Meri-Lapissa keskiviikkona: henkilöauto törmäsi junaan ja rekka suistui ojaan Torniossa

Yhdessäkään onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja.

Niina Niemelä

Peltiä meni paljon ruttuun Meri-Lapissa keskiviikkona.

Ensin henkilöauto ajoi junan kylkeen Luukkaanperän tasoristeyksessä Luukkanperäntiellä Torniossa. Törmäyksessä ei tullut henkilövahinkoja, kertoo päivystävä palomestari Lauri Manninen.

Seuraavaksi rytisi Kemin keskustassa, kun henkilöauto ja linja-auto osuivat yhteen. Henkilöauto tuli pihatieltä. Törmäyksessä ei tullut henkilövahinkoja.

Kolmas hälytys tuli iltapäivällä Kemi-Tornion moottoritieltä Torniosta. Rekka suistui ojan puolelle Kyläjoen liittymän kohdalla. Suistuminen haittasi hetken muuta liikennettä Kallinkankaan suuntaan, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös