Paavo Väyrynen lähtee sittenkin EU-vaaliehdokkaaksi – Vuokko-vaimolle annetut syöpähoidot tehonneet

Työ muiden eurovaaliehdokkaiden saamiseksi käynnistyy heti. Seitsemän tähden liikkeellä on tällä hetkellä 70 ehdokasta kevään eduskuntavaaleissa.

Mauri Ratilainen
Kansanedustaja Paavo Väyrynen kertoi torstaina lähtevänsä sittenkin ehdolle EU-vaaleihin.

Kansanedustaja Paavo Väyrynen kertoi torstaina lähtevänsä sittenkin ehdolle EU-vaaleihin.

Minna Akimo

Kansanedustaja Paavo Väyrynen lähtee sittenkin ehdolle myös EU-vaaleissa.

Väyrynen ilmoitti marraskuussa, ettei voi olla vaaleissa ehdokkaansa vaimonsa Vuokko Väyrysen vakavan sairastumisen vuoksi.

Vuokko Väyryselle annetut syöpähoidot ovat kuitenkin tehonneet ja tilanne on muuttunut siten, että Väyrynen voi olla ehdolla kevään EU-vaaleissa. Väyrynen tiedotti tilanteen muuttumisesta torstaina.

– Näissä oloissa voin sittenkin asettua ehdokkaaksi myös Euroopan parlamentin vaaleihin. Käynnistämme välittömästi työn muiden eurovaaliehdokkaiden hankkimiseksi, Paavo Väyrynen sanoo.

Väyrynen kertoo, että mikäli kantasoluhoidot tehoavat ja hoidossa kaikki menee hyvin, vaimon terveydentila voi kohentua vuosiksi ennalleen.

– Sairauden puhjettua meillä ei ollut toiveita siitä, että Vuokko olisi päässyt korkean ikänsä vuoksi kantasoluhoitoihin. Kantasoluhoitoa on kokemusten karttuessa ryhdytty antamaan myös yli 70-vuotiaille, ja Vuokko on hyväksytty niiden piiriin, Väyrynen kirjoittaa.

Ehdolla myös eduskuntavaaleissa

Paavo Väyrynen pyrkii myös jatkokaudelle eduskuntaan kevään eduskuntavaaleissa.

Hänen uusin liikkeensä Seitsemän tähden liike hyväksyttiin puoluerekisteriin joulun alla.

Liike on asettanut tähän mennessä 70 eduskuntavaaliehdokasta. Väyrysen mukaan liikkeessä käynnistetään myös työ uusien eurovaaliehdokkaiden hankkimiseksi.


Kommentit (5)

  • AnTero

    Hyvä näin; elämässä mennään eteenpäin terveyden ehdoilla!
    Tosi kunnioitettavaa, että Paavo jaksaa puskea läpi vaikeuksienkin!

  • Kuuppo

    Paavo on “Rehellinen Lapinmies”

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös