Ounasvaarantien peruskorjaus alkoi Rovaniemellä – liikenteelle kiertoteitä käyttöön koko kesäksi

Proacon Oy
Ounasvaarantien peruskorjaus alkoi Rovaniemellä – liikenteelle kiertoteitä käyttöön koko kesäksi

Ounasvaarantien remontti on täydessä vauhdissa Rovaniemellä.

Niina Niemelä

Ounasvaarantien peruskorjaustyöt on aloitettu Rovaniemellä. Kemijoen puoleisessa päädyssä Jäämerentien ja Kajaanintien välisellä osuudella tehdään maanleikkaustöitä.

Autoliikenne työmaa-alueen läpi on estetty koko peruskorjauksen ajan ympäristö- ja työturvallisuuden varmistamiseksi.

Työmaan edetessä kulku sivukadulta Ounasvaarantielle suljetaan ja liikenne ohjataan kiertämään muita reittejä. Liikenne sallitaan Ounasvaarantien varrella sijaitseville kiinteistöille. Niille järjestetään tilanteen mukaan kohtuullinen kulkuyhteys.

Kevyen liikenteen kulku työmaa-alueen ohi järjestetään tilanteen mukaan turvallisinta reittiä. Kaupunki painottaa, että opasteita ja järjestettyä reittiä tulee noudattaa, vaikka reitti pidentäisi matkaa.

Valmista lokakuussa

Urakan yhteydessä uusitaan kadun rakennekerrokset ja katuvalaistus sekä asennetaan uudet viemäri- ja vesijohdot sekä kaukolämpöputkisto. Kaivutöiden yhteydessä vesihuollon ja kaukolämpöverkoston vanhat putkistot ja kaivot poistetaan. Putkilinjojen ja kadun rakennekerrosten asennus aloitetaan kaivutöiden edistyessä. Loppukesästä työmaa-alueella tehdään päällystys-, kivetys- ja vihertyöt. Työ valmistuu lokakuun aikana.


Kommentit (2)

  • Pekka

    Toivottavasti nyt samalla suljetaan autoilta yhteys Jäämerentielle niin saadaan pois turha jonotus ja ruuhkat sillalta.

  • Ohikulkija

    Toivottavasti korjaajat hoitavat jätteensijoittelun paremmin kuin sillan korjaajat talvella.
    Jäällä oli jäte poikineen eikä niitä tietenkään voi sieltä saada takaisin vaan päätyvät joenpohjalle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös