Omakotitalo paloi Posiolla – talo tuhoutui täysin

Niina Niemelä

Yksikerroksinen omakotitalo paloi yöllä Posiolla Rovaniementiellä.

Pelastuslaitoksen päästyä kohteeseen talon kattorakenteet olivat jo kauttaaltaan tulessa. Päivystävä palomestari Niko Autti arvioi keskiviikkona illalla, että talon kärsimät vahingot ovat suuret, ja talo tulee tuhoutumaan.

Omakotitalossa ei Auttin mukaan ollut ketään sisällä palon havaitsemishetkellä.

– Hälytyksen teki sivullinen, asukkaat eivät olleet paikalla, hän sanoo.

Tulipalon sammutus- ja raivaustyöt kestävät Auttin mukaan hyvin todennäköisesti pitkälle yöhön. Eniten aikaa vie palon raivaus ja jälkivartiointi.

– Palo jää helposti kytemään syvälle rakennuksen rakenteisiin. Raivauksella ja jälkivartioinnilla estetään rakenteiden uudelleensyttyminen.

Pelastuslaitos sai hälytyksen rakennuspalosta kello 19.45. Tulipalopaikka sijaitsee noin 13 kilometriä Posiolta Rovaniemen suuntaan.

Uutista on tuoreutettu 21.3. 7.40


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös