STTSalla

Ensilumi on virallisesti satanut maahan Lapissa, Ilmatieteen laitos kertoo. Ensilumen määritelmä täyttyy, jos aamun mittauksessa havaitaan vähintään yksi senttimetri lunta.

Tämä kriteeri täyttyi maanantaina Sallan kirkonkylässä ja Sallan Kelloselässä. Lisäksi yksi senttimetri kertyi Pellon Konttajärvellä sekä Kolarin Kattilamaalla.

Päivystävän meteorologin mukaan lumi oli edelleen maassa maanantaina päivällä. Säätilan ennustetaan lauhtuvan tiistaina päivällä, jolloin lumen sulaminen todennäköisesti alkaa.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös