Nuori nainen uhkaili kauppakeskuksen vartijaa varastetulla puukolla Torniossa – poliisi joutui käyttämään kiinniotossa voimakeinoja

Anssi Jokiranta
Nainen vietiin Kemin poliisivankilaan odottamaan jatkotoimia.

Nainen vietiin Kemin poliisivankilaan odottamaan jatkotoimia.

Meri Lantela

21-vuotias nainen uhkaili vartijaa puukolla Torniossa tiistai-iltapäivänä.

Poliisi sai tapauksesta hälytyksen Rajalla-kauppakeskukseen puoli neljän aikaan. Hälytysjärjestelmä oli lauennut naisen käveltyä kassojen ohi. Vartijan mentyä tilanteeseen nainen otti puukon esille ja uhkasi sillä vartijaa.

Poliisipartion ehdittyä paikalle vartija ja uhkailija olivat liikkeen edustalla. Nainen ei totellut poliisin käskyä luopua aseesta ja poliisi joutui käyttämään kiinniottotilanteessa voimakeinoja.

Naisen hallusta löytyi neljä liikkeestä anastettua hupparia. Myös naisen käyttämä puukko oli samaisesta liikkeestä anastettu.

Nainen vietiin Kemin poliisivankilaan odottamaan jatkotoimia. Asiaa tutkitaan törkeänä ryöstönä, laittomana uhkauksena ja haitantekona virkamiehelle.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    No, eipä näillä titteleillä ole paljon eroa, mutta järjestyksenvalvojalla “kovemmat” valtuudet toimia!

  • Nimetön

    Tilanteessa oli kauppakeskuksen järjestyksenvalvoja, ei vartija.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös