Nelostiellä Simossa liikenne palautunut normaaliksi - turverekan palo katkaisi liikenteen tunneiksi

Jouni Porsanger

Milla Sallinen

Nelostien liikenne Simossa on jälleen palautunut normaaliksi turverekan palon jäljiltä. Liikenne oli torstaina iltapäivällä joko kokonaan tai osittain poikki sammutus- ja raivaustöiden vuoksi.

Turverekka oli syttynyt palamaan kesken ajon hieman kello kahden jälkeen iltapäivällä, Simon liittymästä noin 3,8 km Maksniemen suuntaan.

Liikenne katkaistiin välillä kokonaan, ja osittain liikenne ohjattiin kiertämään tien numero 19504 kautta. Kyseinen tie ei soveltunut kuitenkaan raskaalle liikenteelle.

Pelastuslaitoksen mukaan palo saatiin sammutettua parin tunnin sisällä, mutta rekan siirtäminen ajokaistalta haittasi vielä liikennettä. Liikenne palutui normaaliksi 17.30 aikaan.

Turverekan vetoauto ja puoliperävaunu tuhoutuivat palossa täysin, mutta keskiakseliperävaunu säästyi palolta.

Edit: juttua päivitetty kauttaaltaan klo 17.44.


Kommentit (4)

  • Tässä

    Voiko tuon selvemmin sanoa. Taitaa edellisillä kommentoijilla jarrut laajasta.

  • saisinko tuon suomennettuna.....

    “Turverekan vetoauto ja puoliperävaunu tuhoutuivat palossa täysin, mutta keskiakseliperävaunu säästyi palolta.”

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös